Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’assemblea de Junts Tiana escull per unanimitat Isaac Salvatierra com a candidat per les municipals

L’assemblea de Junts Tiana, celebrada aquest dimecres, ha escollit per unanimitat a Isaac Salvatierra com a candidat per a les eleccions municipals del 26 de maig.

L’actual portaveu de l’agrupació d’electors, doncs, torna a tenir la confiança del seu grup municipal per acabar la feina començada el 2015. Salvatierra es mostra mol agraït per tenir l’oportunitat de continuar el projecte començat fa 4 anys:

 

Un projecte que, des de l’oposició, han tingut cura de fer arribar al poble i que de cara a les properes eleccions mantindran i actualitzaran:

 

Salvatierra diu que la seva candidatura remarca que el “com” és el que ha de diferenciar a Junts de la resta de partits alhora de governar. Per exemple, mirar Tiana a llarg termini i treballar conjuntament amb la oposició per aconseguir-ho:

 

El candidat de Junts recorda quins són els principals eixos del programa de l’agrupació d’electors:

 

Un programa que encara no està tancat i que es podrà ampliar amb la participació ciutadana dels tianencs i tianenques. Sobre això, donaran tots els detalls el dia de la presentació pública d’Isaac Salvatierra com a candidat de Junts, el proper 2 de febrer a la Sala Albéniz:

 

L’únic que poden avançar, però, és que aquesta participació girarà al voltant del joc, seguint la línia de l’exposició “Som poble”.