Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’associació de veïns de les Costes es registra oficialment

Aquest dijous ha quedat constituïda l’associació de veïns de Les Costes. I és que des del 2013 aquesta urbanització dels afores de Tiana ha patit robatoris de manera sistemàtica. El que va començar sent un cúmul de denúncies individuals s’ha convertit en un problema comunitari.

Poc a poc els veïns s’han anat unint per mantenir-se informats dels robatoris a través d’un grup de whatts app però sempre quedava entre veïns i les denuncies seguien sent individuals. En Manel Cuesta, un dels integrants de la nova junta, ens ha explicat que amb la creació de l’associació de veïns esperen tenir més visibilitat davant l’Ajuntament:

 

Una de les mesures que ha posat en marxa l’Ajuntament de Tiana ha estat la instalació de 22 càmeres de seguretat al poble fa pocs dies. L’Ester Puget, una de les membres de l’associació de veïns, ho ha volgut posar en valor. Afirma que ara senten que els robatoris no quedaran impunes:

 

Un dels altres aspectes que els veïns i veïnes han valorat molt positivament ha estat la rapidesa de l’Ajuntament a l’hora de resoldre els problemes de seguretat, asseguren. Creuen que la mobilització col·lectiva ha ajudat molt. Ester Puget ens ho explica:

 

Desgraciadament, però, els robatoris encara no s’han aturat. L’últim va ser aquest 26 de desembre, a la tarda.