Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Associació Mariona i el seu suport a les famílies del Maresme que tenen fills i filles amb càncer

La Mariona López va patir una leucèmia amb una recaiguda posterior de la qual se’n va poder sortir gràcies a la donació de medul·la del seu germà i l’equip de professionals del servei d’oncologia i hematologia infantil de la Vall d’Hebron.

Arran d’aquesta experiència, la Mariona va voler crear una associació que ajudés als nens i nenes que estaven passant per una situació similar a la seva i donés suport als seus familiars durant aquest procés.

Així és com va néixer durant l’octubre del 2021 l’Associació familiar de Nens i Nenes del Maresme amb càncer Mariona. Ella mateixa ens explica com s’enfoquen, sobretot, en ajudar a famílies de la comarca que tenen algun fill o filla amb càncer:

 

Per aconseguir-ho, ofereixen a aquestes famílies diferents tipus de suport emocional, logístic i econòmic:

 

La Mariona destaca la importància de la unió entre les famílies i els professionals mèdics durant el desenvolupament i curació de la malaltia:

 

A part d’aquest suport, des de l’associació també participen en diferents iniciatives solidàries, com la que va tenir lloc el passat 27 de febrer a Arenys de Munt:

 

En aquest sentit, la seva activitat no s’aturarà i ja tenen marcades en el calendari les properes accions on participaran:

 

L’associació destina íntegrament els seus recursos a les necessitats dels infants i de les seves respectives famílies, motiu pel qual requereix donacions. Per aconseguir-ho organitzen diverses campanyes que es realitzen en el transcurs de l’any:

 

L’associació Mariona col·labora amb altres associacions i fundacions destinades a l’ajut i recerca a favor de la curació del càncer infantil, com per exemple la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, encarregada de la recerca de donants de medul·la òssia.

Per obtenir més informació o contactar amb l’entitat podeu trucar al 93 824 11 81, visitar la seva seu situada a la Rambla núm. 10 de Mataró o escriure a través del seu Instagram.