Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’aula ambiental de l’AMB s’instal·la al Parc del Tramvia

El Parc del Tramvia de Tiana disposa des d’aquesta mateixa setmana d’una “Naturaula”, un nou espai que busca estendre el parc com a aula educativa a l’aire lliure. El projecte, que sorgeix de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, busca esdevenir una extensió més del centre educatiu.

De moment, aquest mòdul acollirà les activitats de la Jugatecaambiental i, de mica en mica, anirà desplegant un programa d’activitats a l’abast dels centres educatius i entitats del poble.

La inauguració oficial, tal com ha anunciat l’Ajuntament de Tiana, es farà aquest diumenge 23 d’octubre a partir de les onze del matí i es comptarà amb un taller de caixes niu i un espectacle de màgia.

La “Naturaula” disposa d’un recull de material disponible i accessible lliurement pels centres per desenvolupar activitats autoguiades de coneixement del medi (o altres pràctiques curriculars). També disposen de lavabos i de taules de fusta per facilitar l’estada al parc.

A part de la de Tiana, l’AMB compta amb “Naturaules” a Badalona, Esplugues de Llobregat, Ripollet, Sant Joan Despí i Santa Coloma de Gramenet.