Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’edició de tardor del T&M Women Market creix tant en nombre de dies com en emprenedores

El T&M Women Market torna aquest cap de setmana en la seva edició de tardor. El Garden Tiana serà, de nou, l’escenari d’aquesta fira que creix tant en nombre de dies com en participants. Aquest cop, tindrà una durada de dos dies, dissabte 16 i diumenge 17 d’octubre, i comptarà amb un total de 21 emprenedores.

La Mireia, de Miregucas, i la Cristina Martorell, de Melmelària, expliquen que el T&M Women Market funciona com un aparador per visibilitzar tots aquests projectes emprenedors:

 

De fet, comencen a tenir una bossa d’emprenedores que ja va més enllà de les poblacions de Tiana i Montgat:

 

En aquesta edició de tardor hi haurà participants que repetiran, però d’altres que vindran per primera vegada. La Mireia i la Cristina fan un repàs per algunes d’elles:

 

A més, tal com explica la Cristina, comptaran amb la participació d’una organització sense ànim de lucre com és Dolls 4 Girls:

 

L’edició de tardor del T&M Women Market es podrà visitar de deu del matí a dos quarts de tres del migdia tant dissabte com diumenge i de dos quarts de cinc de la tarda a vuit del vespre el dissabte.

La Mireia i la Cristina són dues de les sis fundadores d’aquest market que va néixer el juliol de l’any passat. Ara, han creat l’Associació de Dones Emprenedores del Maresme per formalitzar aquest projecte que té intenció de mantenir-se en el temps. Elles mateixes ens expliquen el que suposa haver fet aquest pas:

 

Des de la seva primera edició fins a la fira que tindrà lloc aquest cap de setmana han evolucionat, incorporat noves emprenedores i crescut tant en volum de visites com en experiència. Per a elles, cada nova edició suposa un aprenentatge i una millora continues:

 

Des del seu naixement, la intenció del T&M Women Market ha sigut fer quatre edicions anuals, una per cada estació de l’any. La pròxima serà a finals de novembre, a tall de prèvia de les festes de Nadal.