Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’entrevista amb Diego Parra: “Hem d’apel·lar al vot útil, és necessari votar als partits que tenen representació a altres institucions”

ENTREVISTA ELECTORAL AMB DIEGO PARRA, EL PP

l'entrevista a Diego Parra 007

El tercer candidat de les entrevistes electorals de Ràdio Tiana ha estat el del PP, Diego Parra. El popular ha demanat un “vot útil” als tianencs i a les tianenques. Creu que “és necessari” que l’Ajuntament estigui governat per partits que tinguin representació en d’altres administracions.


 

Diego Parra diu que el seu partit està “preparat” per governar un municipi com Tiana. Està convençut que el PP ha demostrat que saben aportar solucions i estabilitat allà on tenen responsabilitat.

 

El Partit Popular es proposa seguir reduint l’endeutament de l’Ajuntament, solucionar “el problema de l’habitatge” o millorar les comunicacions del transport públic. Afirmen, també, que “és possible” rebaixar les taxes i els impostos que paguen els veïns i les veïnes: “Amb una bona gestió”. El cap de llista popular és professor de secundària. És per això que entre les seves prioritats també hi ha les millores a l’Institut Tiana. S’ha referit a una reforma de l’edifici, per la creixent població, i a una ampliació de la oferta educativa. Segons Parra, hi falten els batxillerats i els cicles formatius. Ha criticat, doncs, una “manca de lideratge” del govern actual en aquest aspecte.

 

D’altra banda, Parra veu malament que l’Assemblea Nacional Catalana faci signar a alguns partits un compromís per pactar amb alcaldes independentistes: “Hi ha alguns partits que volen convertir aquestes eleccions en una prèvia de les que es faran al setembre, ara es decideix gestionar bé l’Ajuntament”.

 

El primer que faria Parra com a alcalde

Assegura que el seu primer pas, en cas de ser escollit com a alcalde, passaria per una reunió amb els seus regidors i amb els treballadors de l’Ajuntament: “Per posar-me al dia de les prioritats”.