Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Isaac Salvatierra: “l’equip de govern encara no té un projecte de poble”

El portaveu de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra, ha afirmat a una entrevista a La Local-Ràdio Tiana, que l’equip de govern municipal “encara no té un relat de poble”. Aquesta és la causa que encara estigui pendent de pensar-se i aplicar-se “un pla de xoc en favor del comerç local”, afirma.

Amb aquesta, La Local-Ràdio Tiana encenta un seguit d’entrevistes als portaveus dels grups municipals -PSC, CDC-Demòcrates, ERC, Junts per Tiana, CUP i PP- en què tots 6 ens expliquen quines són les propostes de les seves formacions pel 2016.

A l’entrevista, Junts es queixa que hi ha “un teatre muntat” en les dues maneres diferents que funcionen els plens. És a dir, de cara endins i de cara enfora de la ciutadania:

 

Per al portaveu de Junts, l’equip de govern no abaixa els preus de l’escola bressol no perquè els números no surtin “perquè surten”, assegura Salvatierra, sinó perquè no hi ha una voluntat política de fer-ho. També critiquen l’immobilisme municipal respecte al contracte amb Duet Esports que, asseguren, impedeix fer ús a un preu “raonable” de la piscina només per anar-hi a nedar:

 

L’aplicació de la llei de transparència és un dels temes que més preocupa a Junts. Consideren que l’Ajuntament tianenc està “molt lluny” de fer-ho bé i que ha de ser l’alcaldessa en persona qui lideri aquest tema. Isaac Salvatierra, a més, assegura que el consistori ha manipulat dates d’informacions que ja s’haurien d’haver penjat al portal web, tot complint aquesta llei:

 

 

A l’entrevista, el portaveu de l’agrupació d’electors tianenca admet haver estat excessivament tens en alguns moments dels plens. Remarca, però, que aquest no és el seu fer habitual ni el de Junts:

 

Isaac Salvatierra parla també, a l’entrevista, d’alguns dels projectes principals de Junts pel 2016 en matèria cultural, per exemple dels plans per la casa Riera o de la necessitat de repensar, en global, un projecte social  i cultural pel Casal, per al qual reivindica l’esperit que durant la transició va tenir el Bar de Baix:

entrevista 1

Malgrat alguns d’aquests entrebancs, Junts per Tiana, assegura Salvatierra, segueix disposada a col.laborar amb l’equip de govern