Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les activitats culturals del juliol s’adapten a l’etapa de represa

A Tiana, l’arribada del juliol suposa trobar-se amb dues cites ja habituals: el Festival de Cobles i Compositors de l’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana i les Nits al Jardí Lola Anglada. Enguany, a causa de la crisi sanitària pel coronavirus, aquestes activitats s’hauran d’adaptar a les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries.

També es mantindrà el cinema a la fresca i se celebrarà sota les mateixes condicions preventives. La primera sessió serà aquest mateix divendres 10 de juliol, a les deu de la nit, amb “Spider-Man lejos de casa”. La segona es farà el divendres 24, també a la mateixa hora, amb el film “Mascotes 2”.

Per garantir el compliment d’aquestes mesures, totes les activitats es faran al Parc de l’Antic Camp de Futbol, en recintes tancats i amb aforament limitat. Tal com es va fer per la Festa Major Petita, la reserva d’entrades es gestiona a través de la plataforma Entreapolis.com.

Nits de Música

Tot i canviar d’escenari, aquesta cita musical es continuarà fent, a partir del 16 de juliol, cada dijous a les deu de la nit. Els primers a actuar seran Takeuchi Quartet, format per la Maya Takeuchi a la veu, l’Antonio Mazzei al piano, en Joan Rectoret al baix elèctric i en Marc Vila a la bateria i percussió.

El dijous 23 serà el torn de DDM, la formació d’en Roger Giménez al piano, en Pablo Yupton al baix/guitarra, en Joan Terol a la bateria i en Noè Escolà al saxo tenor. Per últim, la cantant Victòria Riba tancarà les Nits de Música el dijous 30 de juliol amb la companyia d’Adrià Salas.

Audició de cobla

En el cas del Festival de Cobles i Compositors de Tiana, les actuacions que organitzaven cada dimecres a dos quarts de vuit de la tarda es veurà reduïda a una sola. Serà el 15 de juliol i comptarà amb la música de la Cobla Marinada.