Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les actuacions de pavimentació a les rondes de Barcelona afectaran a l’accés a la B-20

Aquest cap de setmana es realitzaran feines de pavimentació a la zona del Nus de la Trinitat, a l’enllaç amb la B-20, segons informa l’AMB. Per aquest motiu, entre les 23:00h del dissabte 28 de juliol i les 12:00 del diumenge 29, hi haurà afectació total de l’accés a la B-20, des de la Pota Nord a la C-58 i des de la Maquinista a la C-58.

Aquesta, però, no serà la única obra que afectarà a les rondes d’entrada i sortida de Barcelona. Del 10 al 12 d’agost, es farà aquesta mateixa intervenció al ferm de la Ronda Litoral, a l’alçada de la C-31 fins al Nus de la Trinitat. La pavimentació, que es farà en dues fases, afectarà primer els carrils ràpid i central del tronc de la Ronda en sentit Besòs, condicionant només la incorporació 30 des de la plaça Monterrey de Barcelona. Aquesta primera fase es farà entre les 23:00h del divendres 10 d’agost i les 3:00h del diumenge 12.

La resta d’obra, que durarà fins a les 18:00h del diumenge, afectarà els carrils lent i central del tronc de la Ronda en sentit Besòs, tallant així no només la incorporació 30 sinó també la sortida 30 a la mateixa plaça i la sortida cap a la B-20 direcció Mataró. La circulació en sentit Llobregat no es veurà afectada per aquestes obres.