Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les desigualtats Nord-Sud i els camps de solidaritat de SETEM Catalunya

Aquest dimecres 4 de març a dos quarts de vuit de la tarda la Sala d’Exposicions del Casal acollirà una xerrada informativa dirigida als joves de Tiana d’entre 18 i 25 anys. Sota el títol “Tiana abraça’t al món”, l’ONG SETEM Catalunya vindrà a parlar sobre el projecte dels camps de solidaritat.

La regidora de Solidaritat i Cooperació, Gemma Rosés, explica com aquesta experiència consisteix a formar-se i conviure durant l’estiu amb organitzacions de la República Dominicana, l’Argentina, El Salvador i Chiapas:

 

SETEM Catalunya és una organització no governamental de solidaritat internacional, independent i participativa que, juntament amb organitzacions del Sud, treballen en la sensibilització de la nostra societat sobre les desigualtats Nord-Sud:

 

Tal com expliquen a la seva pàgina web, aquests camps de solidaritat ofereixen als joves, mitjançant una beca, una oportunitat de formar-se i conèixer de primera mà la realitat quotidiana dels països empobrits, la feina de les seves organitzacions i la realitat quotidiana dels seus habitants. La data límit per inscriure’s al projecte serà el 27 de març.