Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les Guerreres de Tiana

Des del 7 de gener, amb l’entrada en vigor de les actuals mesures contra la Covid-19, les instal·lacions i equipaments esportius en interior estan tancats, a excepció de les piscines. De moment, fins al diumenge 24, només es poden dur a terme les activitats esportives a l’aire lliure, amb un aforament del 50% i amb activitats en grup limitades a un màxim de 6 persones.

A Tiana, aquestes mesures han afectat l’oferta d’activitats que ofereix el Casino, des de les pistes de tenis i pàdel, limitant a 6 el nombre màxim de participants en totes les activitats de l’Escola de Tenis i Pàdel; fins a les classes dirigides, que o bé s’han hagut de fer virtualment o bé s’han hagut de traslladar a l’aire lliure. L’Aida Roman és una de les instructores:

 

El dia 14 de gener va publicar un vídeo al seu canal de Youtube protagonitzat per Les Guerreres de Tiana, les alumnes que assisteixen a una de les seves classes. L’Aida explica que l’objectiu d’aquest vídeo era reivindicar que l’esport a l’aire lliure és segur:

 

En el vídeo, l’Aida Roman anima a donar suport a l’esport sense risc amb una acció a les xarxes socials: publicar una pantalla verda amb el missatge #Suportesportsenserisc:

 

En aquest cas, han passat de fer classes a l’interior a fer-les a l’aire lliure:

 

Tot i això, també hi ha classes, com la de Pilates, que les han hagut d’adaptar de manera virtual:

 

Ara mateix, el que més els afecta d’aquestes mesures és el confinament municipal, ja que les alumnes que no són de Tiana no poden venir a fer classe:

 

Durant les classes segueixen les mesures d’higiene necessàries, com utilitzar material de manera individual o mantenir la distància de seguretat. Unes mesures que ja fa mesos que han incorporat a la seva rutina de classes: