Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les platges de Montgat, a punt per engegar la temporada

Les platges de Montgat ja són a punt per Setmana Santa. Les tasques de posada a punt d’aquests espais -que per les vacances de Pàsqua tenen sempre una gran afluència de visitants- van començar fa uns quinze dies, ha explicat a La Local l’alcaldessa del municipi veí, Rosa Funtané:

 

La neteja de la sorra de les platges montgatines es fa quan despunta el dia, sobre les 6 del matí, per tal de no molestar els usuaris i usuàries que en fan ús des de primera hora del matí.

Aquest hivern ha estat especialment difícil per les platges del municipi, ha explicat Rosa Funtané, ja que hi ha hagut dos episodis de llevantada molt intensa que s’han endut més part de platja del que és habitual durant els mesos d’hivern:

 

Aquestes millores, ha precisat l’alcaldessa de Montgat, es faran tenint “molt en compte” l’ecosistema marí, que no s’hauria de modificar més del mínim imprescindible per tal que continuï tenint bona salut:

 

Pel que fa a les guinguetes de platja de Montgat, totes 4 tenen la llicència atorgada des de la temporada passada, en principi per 4 anys. Per això, aquest any no sortirà el lloguer de cap d’elles a concurs, ha explicat Funtané.

El que sí que està a punt de publicar l’Ajuntament montgatí és el plec de condicions per la licitació del quiosc-bar del Parc del Tramvia de Montgat, que roman tancat fa més d’un any. Rosa Funtané ha assegurat que la intenció del consistori és que aquest bar reobri i funcioni a ple rendiment aquesta mateixa primavera.