Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les veus del cor infantil Arpes de Tiana s’agermanen amb una escolania de Saragossa

Escalfant la veu, amb els peus descalços per refredar el cos i, com sempre en aquests casos, amb una mica de nervis:  les nenes que integren el Cor infantil “Arpes” de Tiana es preparaven pel concert de cant coral que han ofert aquest dissabte a la sala Albéniz. Són totes nenes. Tenen entre 8 i 12 anys i les idees força clares:

 

La directora del cor “Arpes” de Tiana, Sílvia Planagumà, està molt satisfeta perquè les seves petites cantaires han superat el repte d’interpretar, aquest any, cançons força més complexes que l’any passat:

 

El concert és, de fet, la primera de les dues parts d’un intercanvi que la coral infantil tianenca fa amb una altra de nens i nenes de Saragossa: l’Escolanía de Sant Antonio de Padua.

El cor “Arpes” de Tiana pertany a la Societat Coral Joventut tianenca. El seu president, Edu Montaño, està molt satisfet del curs que acaba d’acabar la coral infantil: ha fet cantar cada setmana, des de l’octubre fins el juny, un total de 24 infants, dividits en 3 grups. Dissabte sonaven així:

 

El president de la coral tianenca, a més, pensa que els petits de 7, 8 i 9 anys estan cantant peces de dos i tres veus, cosa que no és gens fàcil per a ells. Més enllà d’aquest èxit, Montaño fa temps que treballa en un projecte que li agradaria que es fes realitat després de l’estiu: crear un cor jove a Tiana amb nois i noies a partir de 12 anys. Sap, però, que és difícil perquè el cant coral requereix esforç i disciplina:

 

El concert d’aquest dissabte ha estat la primera part d’un intercanvi amb la coral aragonesa. Els tianencs aniran a cantar a Saragossa aquesta tardor, per tornar-li a l’Escolanía de San Antonio de Padua la visita que ha fet a Tiana .