Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les virtuts d’un Estat Català

El vicesecretari del Centre Català de Negocis, Jordi Millà, ha fet una xerrada aquest dijous al Centre Cívic l’Escorxador on ha fet un repàs de les oportunitats que oferiria una Catalunya independent. Un anàlisi que ha pres com a base els errors comesos en el passat i que ha volgut repassar les consideracions que s’han de tenir de cara al futur en aspectes com l’economia i la imatge internacional.

Millà ha volgut trencar amb “el discurs de la por” de molts polítics i mitjans amb la seva conferència. En primer lloc, ha desmentit que totes les empreses fugirien de Catalunya en el cas que es proclamés la independència. Segons ell, algunes marxaran però també n’hi ha d’altres que han fet grans inversions des que el 2012 es fessin les primeres manifestacions obertes de caire sobiranista. A més, Millà assegura que noves empreses vindran a cobrir l’espai d’aquelles que marxin.

 

D’altra banda, el vicesecretari del Centre Català de Negocis afirma que ell no creu que es surti de la Unió Europea. Tot i així, diu que si es donés el cas això no implicaria que Catalunya s’enfonsés i recorda que països com Noruega i Suïssa, que no estan al grup europeu, són els més rics del continent.

Finalment, pel que fa al futbol, Millà té molt clar que el Barça no tindria problemes.

 

 

Aquesta xerrada forma part d’una de les àrees de treball de l’Assemblea Nacional de Catalunya a Tiana. Un eix centrat en el model de país que ells volen per un futur Estat català. Lluis Neira, coordinador de l’ANC a Tiana, té molt clar per què han decidit portar a Jordi Millà al poble per segona vegada

 

L’ANC també portarà al Toni Albà el 19 de juny perquè presenti el seu llibre.