Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Escola Bressol celebra una festa pels 10 anys

Cada any, abans d’acabar el curs, l’Escola Bressol municipal “El més petit de tots” celebra una festa amb els pares i mares. Enguany, la celebració serà més especial que mai: aquest curs, l’Escola Bressol compleix 10 anys. Es farà aquest dijous 5 de juliol a les 5 de la tarda a la Catequística.

La Teresa París, directora de l’Escola Bressol, explica que l’AMPA s’ha implicat molt en la organització d’aquesta festa:

 

Per sopar, els pares i mares han organitzat una venta de tiquets:

 

La Teresa explica per què es farà a la Catequística i no a les instal·lacions de l’escola:

 

L’objectiu és passar una bona estona entre els infants, els pares i mares i els docents, que tots puguin ser partícips de la festa. En d’altres llocs, aquesta festa es sol substituir per un festival de fi de curs, però la Teresa justifica per què es fa d’aquesta manera:

 

La directora de l’Escola Bressol fa una valoració molt positiva d’aquests 10 anys:

 

I és que durant aquests 10 anys, explica la Teresa, han anat progressant i han anat ampliant molt el seu equip. Quan van començar, a l’any 2007, només eren una escola d’un edifici, el de Can Gaietà, amb 9 professionals. Al cap de 2 o 3 anys, es va ampliar amb un altra edifici, el de l’Escorxador. Actualment, l’equip consta de 16 professionals.