Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Escola Bressol inicia el període de portes obertes

L’Escola Bressol Municipal “El més petit de tots” ha començat aquest dilluns 4 d’abril el període de portes obertes del centre de cara a la preinscripció pel curs 2022-2023, que tindrà lloc a partir del mes de maig.

Enguany, les famílies podran optar per fer una visita presencial o virtual. En el primer cas, hauran de sol·licitar cita prèvia a través del telèfon 93 465 82 89 i, segons l’any de naixement dels seus infants, podran visitar el centre entre el 4 d’abril (pels nascuts l’any 2021) i el 25 d’abril (pels nascuts l’any 2020 i 2022).

Les visites tindran lloc tant a l’edifici del carrer de Can Gaietà (pels infants nascuts l’any 2021 i 2022) com a l’edifici de l’Escorxador (pels infants nascuts l’any 2020).

Per altra banda, les famílies que optin per la visita virtual tindran disponible a la pàgina web de l’Ajuntament de Tiana un vídeo i un document amb el material informatiu de l’escola bressol.

El calendari de preinscripció començarà el 4 de maig i s’estendrà fins al mes de juny:

Preinscripció escola bressol de La Local – Ràdio Tiana

La sol·licitud de preinscripció s’haurà de presentar al registre de l’Ajuntament amb cita prèvia  acompanyada de la documentació acreditativa. Per poder participar en la preinscripció i escolaritzar-se en el centre cal que els infants tinguin com a mínim 16 setmanes a l’inici del curs escolar. Si el centre té vacants, podrà admetre al llarg del curs a infants a partir del moment que compleixin 16 setmanes.