Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Escola Bressol Municipal “El més petit de tots” comença el curs amb nova directora

La Teresa París s’ha jubilat després d’una vida dedicada a l’educació infantil dels 0 als 3 anys. Ara, l’Escola Bressol Municipal “El més petit de tots” compta amb una nova directora, l’Anna Bonancia, que ens explica com va estar present en els últims mesos del darrer curs escolar per fer el traspàs:

 

Una de les novetats del curs 2022-2023 ha estat l’avançament de l’inici de curs. Enguany les classes han començat el dilluns 5 de setembre per infantil i primària i dos dies més tard per ESO, batxillerat i formació professional:

 

L’Anna explica que aquest avançament l’han notat, sobretot, pel que fa als temes organitzatius:

 

Tot i això, Bonancia explica que ja s’ha pogut presentar a tots els grups:

 

Ara mateix, gairebé un mes després de l’inici de curs, l’escola bressol es troba en el que s’anomena període d’adaptació:

 

El canvi que toca més directament a l’etapa dels 0 a 3 anys, però, és el de la gratuïtat del curs d’Infantil 2 a les escoles bressol públiques, cosa que afecta en positiu a les famílies de l’escola bressol municipal “El més petit de tots”:

 

Aquest ha sigut, també, un inici de curs sense pràcticament cap mesura covid. L’única mesura contra la covid que continua vigent és l’obligatorietat de portar mascareta en el transport escolar, com passa en tot el transport públic:

 

Aquesta tornada a la normalitat també els permetrà reprendre projectes que s’havien quedat parats per la pandèmia: