Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Escola Bressol Municipal engega el “projecte jardí”

La llar d’infants “El més petit de tots” amplia el seu pati fent sorrals per als petits. La directora del centre, Teresa París, explica en què consisteix el “projecte jardí”.

 

El regidor d’educació, Jordi Gost, assegura que l’Escola Bressol ha estat “model per part de moltes altres institucions”.

 

El llar d’infants ha estat “model” pel fet d’acollir a les famílies, assegura Teresa París. Des de l’any 2007, any en que l’escola es va posar en funcionament,  ho estan realitzant i ha estat una “novetat”. El centre cada vegada opta més pel “moviment lliure” i per “prendre consciència que els nens són persones” comenta París.

 

El regidor ha assegurat que des de l’Ajuntament han fet un “esforç” per mantenir aquest servei i per introduir la tarifació social.

 

Els proper 20, 21 i 22 d’abril les famílies, que vulguin inscriure al seu fill al centre, podran assistir a la jornada de portes obertes. Es requereix cita prèvia ja que la visita serà en grups de sis famílies cada mitja hora. La sol·licitud d’inscripció cal presentar-la a l’Ajuntament de Tiana entre el 4-15 de maig.

 

L’Escola Lola Anglada visita l’Ajuntament

Els alumnes de tercer de primària de l’Escola Lola Anglada visiten l’Ajuntament de Tiana. Els alumnes han tingut l’oportunitat de parlar amb el regidor d’educació Jordi Gost, qui ha respost les preguntes dels petits. La regidora de cultura, Núria Blasco , també ha atès als alumnes i els hi ha explicat quina és la seva tasca.