Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Escola Bressol Municipal organitza unes portes obertes amb passejades i trobades virtuals

Aquesta setmana han començat les portes obertes virtuals de l’Escola Bressol Municipal “El més petit de tots”. Com que no es poden fer visites presencials a causa de la Covid-19, des de l’equip docent han volgut posar-hi remei amb una passejada virtual que es pot trobar a l’espai habilitat a la pàgina web de l’Ajuntament de Tiana.

En aquest espai, que estarà disponible fins al 22 d’abril, també es pot trobar tota la informació necessària per conèixer el centre, com l’equip que en forma part, el projecte educatiu, els preus i els diferents espais que el conformen.

Les portes obertes virtuals també inclouen trobades virtuals de 45 minuts amb les famílies interessades a apuntar els seus infants. L’Escola Bressol Municipal ha reservat dos dies per fer-les, el dimarts 20 i el dimecres 21 d’abril, i han habilitat diversos horaris segons el grup d’edat.

Així doncs, les famílies amb infants nascuts el 2019 podran apuntar-se a la trobada del dia 20 a les cinc de la tarda, els de 2021 el dia 21 a les sis de la tarda i els de l’any 2020 podran escollir entre el dia 20 a les sis i el dia 21 a les cinc.

Des del centre expliquen que, per poder accedir a aquestes xerrades, és important trucar al telèfon de l’escola, el 93 465 82 89, i reservar dia i hora. La presentació de sol·licituds per realitzar la preinscripció tindrà lloc entre el 10 i el 21 de maig.