Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Estiu jazz i altres músiques es concentrarà en dos únics dies d’agost al Parc de l’Antic Camp de futbol

L’Estiu jazz i altres músiques torna aquest mes d’agost i, per segon any consecutiu, el festival més perenne de Tiana canviarà el seu format habitual, d’un concert a la setmana al pati del Casal, per adaptar-se als protocols marcats a causa de la Covid-19. Així doncs, es concentrarà en un únic cap de setmana, el del 6 i 7 d’agost, i es farà al Parc de l’Antic Camp de futbol. En Quim, programador del festival, ho explica:

 

Tant divendres 6 com dissabte 7 es comptarà amb una doble sessió, una a dos quarts de nou i una altra a les deu de la nit. En total, doncs, es podrà gaudir de fins a quatre propostes diferents. El primer dia estarà reservat per Durango i Alex Zayas Quartet:

 

Dissabte serà el torn de YerbAzul i Sambala:

 

Els grups que protagonitzen la trenta-unena edició de l’Estiu jazz i altres músiques van des del blues i el jazz fins a la música popular brasilera, creant una oferta musical eclèctica:

 

En Quim espera que, de cara a l’any que ve, si la situació epidemiològica ho permet, el festival potenciï la fusió musical i gastronòmica que l’ha caracteritzat des dels seus inicis i es descentralitzi:

 

El Parc de l’Antic Camp de futbol comptarà amb un aforament controlat i limitat. Per poder assistir a algun dels concerts del festival, cal fer una reserva prèvia a través de la pàgina web de l’Estiu jazz.