Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’exposició “Som poble” tanca amb 400 visites

Aquest diumenge acaba l’exposició “Som poble” organitzada per Junts Tiana, del 28 de setembre al 7 d’octubre. Per tancar-la, han organitzat un matí amb la lectura de la llegenda tianenca de l’arbre dels nassos i la creació de perfums per a tots els públics.

L’exposició ha acollit unes 402 persones durant aquesta setmana. Des de Junts Tiana valoren molt positivament aquesta dada, ja que el que pretenen és despertar un poble que no volen adormit. El portaveu d’aquesta agrupació, Isaac Salvatierra, fa una valoració:

 

Junts Tiana busca la unió del poble per millorar el municipi i és per això que han organitzat aquesta exposició. Per aquesta raó, han creat un espai per recollir idees ciutadanes de tota mena:

 

La Jéssica Herrando, creu que Tiana és un poble adormit. Opina que l’organització d’aquest tipus d’activitats és un factor molt positiu perquè el poble estigui més viu que mai

 

 

L’activitat ha començat amb la lectura de la llegenda de “L’arbre dels nassos”, amb una versió de Primitiva Reverter. L’espai del Casal de Tiana s’ha omplert amb els més petits, curiosos per descobrir la història que llegia l’Enric Montreal. Tot i que es podria pensar que és una activitat més dirigida als infants, els que més han rigut han sigut els grans, a qui l’humor d’en Montreal els hi feia d’allò més gràcia.

 

“Som poble” va obrir les seves portes divendres 28 de setembre amb un tast de vins. Finalment, ha tancat amb la llegenda de “L’arbre dels nassos” que ha destacat que la bellesa mai ho és tot.