Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Lídia Heredia serà la pregonera de la setena edició del Tast Tiana

El pregó de la setena edició del Tast Tiana arriba de la mà de la periodista Lídia Heredia. La presentadora ha estat escollida per la proximitat amb el municipi, ja que és de Badalona, i pel coneixement de la terra catalana i dels productes de Km 0, gràcies al programa “Collita pròpia”. Fonts properes a l’Ajuntament asseguren que estan “molt contents” amb la participació de la periodista. Les passades edicions del Tast Tiana van comptar amb pregoners com la cuinera Carme Ruscalleda, el sommelier Ferran Centelles, la sommelier i periodista Meritxell Falgueres i l’artista tianenc Àlbar Suñol.

La mostra gastronòmica comptarà amb la participació de vuit cellers, entre els que destaquen: Quim Batlle, Alta Alella, Can Parxet i Mas Pellicer. Vuit restaurant també seran partíceps de la fira d’enguany alguns són Can Roca, l’Avi Mingo i el Mas Corts. Aquest any, la pastisseria Aixelà i el forn Can Pau també participaran de la fira.

La setena mostra gastronòmica i del vi es celebrarà els propers 12, 13 i 14 de juny dins del marc de la Festa Major Petita. Durant aquest tres dies, el Tast Tiana rebrà tres convidats, un cada dia, entre els que hi destaca un restaurant indú de Badalona.