Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’increment de l’IBI centra el debat de l’Ara i aquí

El tema central de la tertúlia política d’aquest dijous 16 de novembre ha sigut sobre l’increment de l’IBI i l’ordenança que ara mateix està en període d’exposició pública. Els representants dels grups municipals reflexionen sobre per què s’ha hagut de fer aquest increment, si es podia haver fet d’una altra manera i quin marge hi ha per negociar percentatges, terminis i fraccionaments. Amb la participació de Gemma Liñán de Junts per Tiana; Ferran Vallespinós, primer secretari del PSC; Montse Torres, de JuntsxCat Tiana; Alex Van Boven, d’ERC; i Diego Parra, del PP.

Tant el PSC com el regidor no adscrit ja van presentar les seves respectives al·legacions. Un procediment que, tal com va explicar en Ferran Vallespinós, obligarà a convocar un nou ple per acceptar o no aquestes reclamacions.

Des de Junts per Tiana, Gemma Liñán va assegurar que “ara és el moment de la negociació política” i va parar la mà a la resta de forces polítiques.

Els portaveus d’ERC, JuntsxCat Tiana i PP van acceptar l’oferta, tot i que Diego Parra va posar en dubte que existís realment aquesta voluntat negociadora. Els tres també van coincidir a dir que entenien que calia pujar l’IBI, però no així.