Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un llaç humà per la llibertat

Des de que Jordi Cuixart i Jordi Sánchez van entrar a la presó, l’ANC i Òmnium de Tiana han organitzat cada dilluns una trobada a la Plaça de la Vila, davant de l’Ajuntament, per protestar per aquesta situació i demanar la seva llibertat. La Cel·la Fort, de l’ANC de Tiana, explica que són persistents i que continuaran concentrant-se cada dilluns:

 

Aquest divendres 16 de febrer, però, fa 4 mesos que els Jordis estan empresonats i la concentració ha sigut més especial que de costum. L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, a nivell de Catalunya, ha organitzat per a les set de la tarda una concentració davant de tots els Ajuntaments catalans. Els grups sobiranistes de Tiana s’han unit a la convocatòria amb una performance molt especial. Entre tots els tianencs i tianenques han format un llaç humà, que han il·luminat amb les pantalles dels seus mòbils. La Cel·la Fort explica que avui necessitaven fer quelcom especial:

 

Tot seguit, s’han repartit papers de color groc per penjar per tota la Plaça de la Vila i els voltants, per engalanar-la amb aquest color reivindicatiu. Els arbres, les escales i les baranes s’han tenyit de groc per reivindicar la llibertat dels Jordis, d’Oriol Junqueras i de Joaquim Forn.