Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’okupació de la casa de La Virreina, en vies de resolució

Tot indica que l’okupació d’una casa de La Virreina, que s’havia fet aquest diumenge a la matinada, està en vies de resolució. Un judici ràpid, fet aquest mateix dilluns als Jutjats de Mataró, va citar la propietària de la casa i la persona que diumenge mateix va trucar als Mossos per dir que era ell qui l’havia okupat. Ho explica la Cristina, filla de la propietària de l’habitatge:

 

La ràpida i contundent reacció solidària del veïnat de Tiana en aquest conflicte ha estat definitiva remarca la Cristina:

 

El fet que la casa okupada estigués habitada ha fet, explica la Cristina, que el judici hagi estat molt ràpid.

 

Pagar per trobar una casa okupada

L’home que va okupar la casa de la Cristina i la seva família a La Virreina va declarar, al judici de dilluns, que havia pagat perquè li trobessin una casa per okupar. Un tema molt delicat que situacions com aquesta posen de relleu:

 

Ara, tot indica que la Cristina i la seva família es troben al final d’aquest estrany capítol a les seves vides. Expliquen que estan “una mica més tranquils”, tot esperant la resolució del judici, que podria conèixer-se la setmana vinent. Per sobre de tot, reiteren els agraïments per la solidaritat rebuda, especialment al regidor de la CUP a Tiana Àlex Rosa, diu la Cristina: