Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’oposició demana replantejar el Retrobem-nos

L’oposició ha demanat a l’equip de govern que aturi, de moment, el projecte de pacificació del centre del poble. El Retrobem-nos, segons Convergència i Unió, Gent pel Progrés de Tiana i el Partit Popular, s’hauria de repensar. És una reacció que arriba després d’aprovar l’obertura del Passeig de la Vilesa. Consideren que, un cop solucionat el problema del doble revolt, serà quan realment es veurà la necessitat de controlar el trànsit dels carrers del centre. Ho han dit, la regidora de CiU, Olga Rué, el portaveu de Gent, Joan Pau Hernández i el del PP, Manuel Gonzalo.

 

 

La pròpia alcaldessa, Esther Pujol, ha recordat que quan el ple va votar sobre el projecte Retrobem-nos, ja els va dir que les negociacions per obrir el Passeig de la Vilesa anaven per bon camí.

L'alcaldessa, Esther Pujol
L’alcaldessa, Esther Pujol

 

Tot i que la proposta per tirar endavant l’obertura del Passeig de la Vilesa s’ha aprovat per unanimitat, el govern ha rebut diverses crítiques per part dels membres de l’oposició. Convergència i Unió i Gent pel Progrés de Tiana han dit que l’Ajuntament s’ha despertat tard a l’hora de tirar endavant aquest projecte. Segons aquests grups, aquesta hauria d’haver estat una prioritat des de principis del mandat. És per això que el portaveu de Gent, Joan Pau Hernández, els ha demanat que “modifiquin radicalment la seva política de mobilitat”.

El portaveu d'ERC i tinent d'alcalde, Jordi Gost
El portaveu d’ERC i tinent d’alcalde, Jordi Gost

Respecte aquestes crítiques, l’alcaldessa ha explicat que aquest conveni ha arribat en un moment d’oportunitat. Segons Esther Pujol, les actuals condicions jurídiques, administratives i econòmiques de l’Ajuntament han permès l’acord i la subvenció amb la Diputació de Barcelona. A més, el tinent d’alcalde, Jordi Gost, ha afegit que aquest és un compromís real del govern i una prioritat, però que “no ha estat la número 1”.