Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Marta Guàrdia: “Cobrim el 100% dels casos de pobresa energètica que coneixem a Tiana”

La regidora de Serveis Socials de Tiana, Marta Guàrdia, afirma que l’Ajuntament s’està fent càrrec, ara per ara, de “la totalitat” de llars del poble que no poden pagar serveis essencials com la llum, l’aigua o el gas. Respòn així a la inquietud expressada fa uns dies per Podem Tiana sobre si hi havia famílies a Tiana que patissin la manca d’aquests serveis essencials a casa seva.

A la regidora, però, li preocupa que hi hagi persones en aquestes situacions precàries i que, malgrat això, per vergonya o per altres motius, no estiguin anant a Serveis Socials a demanar ajudes. Marta Guàrdia:

 

A Tiana, el nombre de famílies per sota el llindar de la pobresa -ara mateix entre 40 i 50- segueix augmentant, fet que els preocupa molt, afirma Marta Guàrdia:

 

Un altre fet preocupant és que s’han donat casos, explica la regidora, en què famílies del poble paguen l’aigua o la llum però no els queden diners per comprar menjar: són casos en què cal contactar amb Serveis Socials, remarca Guàrdia

 

La regidora ha volgut recordar que per contactar amb Serveis Socials municipals només cal trucar a l’Ajuntament i demanar-hi hora.