Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Mateu Hernández: “Volem oferir un govern per Tiana molt estable”

Els resultats de Junts per Catalunya a les passades municipals els ha permès formar part del ple amb dos regidors. Tot i haver empitjorat el resultat dels anteriors comicis Mateu Hernández en fa una lectura positiva.

 

Amb aquests dos regidors tenen la possibilitat de formar majoria absoluta amb Junts per Tiana i per això en les converses que van mantenir els dos grups aquest dijous Mateu Hernández va posar sobre la taula l’opció de formar una coalició de govern. Amb aquest pacte esperen assegurar una estabilitat en el govern i ja els han transmès que volen ajudar en tot el possible. Sentim a Mateu Hernández.

 

Tot i això asseguren que encara no tenen cap resposta de Junts per Tiana i que entenen que abans de prendre una decisió volen intercanviar propostes amb les altres forces del consistori tot i que insisteix en que Junts per Catalunya Tiana tindrà sempre la mà estesa.

 

Mateu Hernández ha explicat que formar part del govern els permetria treballar millor tot i que des de l’oposició també arribarien a consensos sempre que les mesures siguin properes al seu programa electoral.