Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Més de cent tianencs gaudeixen del Mag Edgard

El Bambolines d’aquest diumenge ha estat un èxit. I és que quasi 100 tianencs han omplert la Sala Albéniz per viure una tarda màgica amb la Companyia Mag Edgard.

El Mag Edgard i els seus dos ajudants han deixat bocabadat el públic amb personatges grotescos, molta marxa amb clàssics de la música, llums, colors i sobretot… Trucs i més trucs! Des del típic joc de mans de la corda que es divideix en dues fins a la virtud de fer desaparèixer una persona.

Tot un show que, segons el públic, ha entretingut a la família sencera:

 

DSC_0036

Els autèntics protagonistes de l’espectacle han estat, com no podia ser d’una altra manera, els més petits. Dos d’ells, escollits aleatòriament pel Mag, han fet de voluntaris. Pujar a l’escenari ha estat tota una aventura i, fins i tot, un dels nens ha vist cremar la seva sabata. Per sort, amb un toc d’imaginació, l’Edgard l’ha fet tornar sana i estàlvia.

Era la primera vegada que el Mag Edgard actuava a Tiana, l’espectacle “El Somniatruites” ha estat la seva carta de presentació. Un cop baixat el teló ha comentat que s’ha sentit molt a gust al poble tot i que han hagut d’adaptar alguns dels números degut a la lleugera inclinació de l’escenari de la Sala Albéniz.

 

El Mag Edgard va obtenir el 1r premi Nacional de Màgia 2014, cosa que el situa com un dels mags joves més reconeguts d’Espanya. Ell i la companyia a la que dóna nom, seguiran portant la seva màgia arreu de Catalunya. Podeu consultar la seva agenda aquí.

DSC_0056