Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un mes intens a Tiana de detencions de lladres i de robatoris

El darrer mes ha estat molt intens en matèria de seguretat a Tiana. Hi ha hagut 7 detencions de presumptes lladres -una concentració mai vista en tan poc espai de temps- però, també, un alt nombre de robatoris al poble: aquest cap de setmana se n’han produït 5 entre dissabte i diumenge. Tot indica que no els van fer les mateixes persones. Van robar a diverses zones de Tiana, inclòs el centre.

El cap de la Policia Local, Tomás Cabrejas, no creu, però, que sigui un repunt de robatoris:

 

No està clar si els robatoris del cap de setmana els va fer una banda organitzada o es va tractar de lladres oportunistes, és a dir, de persones que es dediquen a robar però que ho fan quan en troben l’ocasió, sense planificar l’acció:

 

Malgrat aquests robatoris, Cabrejas pensa que “és evident” que està funcionant la campanya de seguretat engegada per l’Ajuntament el 2016 “Tiana amb els ulls ben oberts” I és que gràcies als avisos de veïns i veïnes del poble a la Policia Local, s’han pogut dur a terme la majoria de les detencions de presumptes lladres fetes el darrer mes: 7 en total a Tiana.

 

Les 7 detencions fetes a Tiana el darrer mes es van dur a terme en 3 dies diferents: 2 durant la nit de Cap d’Any, i les altres 4 el mes de gener. Tres dels presumptes lladres van ser detinguts el passat 25 de gener al centre de Tiana, just davant de la peixateria Cuní. Tomás Cabrejas en dóna els detalls:

 

El cap de la Policia Local ha tornat a recordar que és important engegar l’alarma, si se’n té, també quan s’està dins de casa. I és que alguns dels robatoris del cap de setmana, per exemple, es van produir al pis de dalt mentre els propietaris eren al de baix.