Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Més Magazine a Ràdio Tiana

Si no heu pogut escoltar el Magazine, ara ho podeu fer!

 

Aquesta setmana hem entrevistat a la Marina i en Ricard, dos joves emprenedors que han creat un projecte, que en un futur vol ser una empresa, que organitza festes d’animació infantil i tallers de tot tipus. Ens han explicat en què s’inspiren i com se’n surten en un moment molt complicat econòmicament i socialment on els joves s’han d’enfrontar al món laboral amb més força que mai.

A les nostres seccions hem tocat, com sempre, molts temes. Com a notícia absurda hem parlat de Corea del Sud; ha aturat l’aterratge dels avions per no distreure els alumnes d’un examen. A cinema, hem criticat la nova de James Bond i a música hem fet un joc amb els èxits que han acompanyat les pel·lícules 007.

Tot això i moltes coses més al Magazine de La Local, Ràdio Tiana els divendres de 19h a 20h.

Com diem cada divendres al programa, esperem que hagueu aconseguit desconnectar de les rutines per una estoneta i que recomaneu el programa a tots els vostres amics i, per què no, també als vostres pitjors enemics.

Ah! I si voleu seguir totes les novetats, ens trobareu a Facebook buscant “Magazine Ràdio Tiana” i a Twitter “Magazine La Local”. Segueix-nos!