Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Més persones que mai a la mongetada dels Diables

Prop de 160 persones s’han congregat a la Catequística, aquest dissabte, per participar de la mongetada medieval. I és que els seus organitzadors, la colla de diables Trempera Nostramo, celebra aquest any el seu vintè aniversari i, per això, diverses entitats de Tiana, com Òmnium Cultural, la colla sardanista o el cau han volgut ser-hi presents:

 

IMG_0846

La celebració s’ha iniciat amb dues cercaviles. La infantil, de la Colla de Tabals de Tiana, i la dels grans, a càrrec de la Colla de Tabals de La Republi-k de Les Corts, que han portat als congregats al dinar de la Catequística. El seu director, en Marc, ha fet palesa la bona relació que tenen amb els diables tianencs.

 

IMG_0843

La setena edició de la mongetada medieval ha ofert activitats medievals per petits i grans. Lluita amb espases, concursos medievals, música, animació i una botifarrada han tornat a la Catequística aquest dissabte tal com ens expliquen els assistents:

 

IMG_0847

Un dels objectius de la mongetada és aconseguir recursos per finançar nous vestits per la colla de diables. Un altre és apropar la festa a joves i fer jocs, tal com explica el cap de colla dels Diables, Raúl Mañas

IMG_0835

 

Per la festa major de Tiana, al setembre, la colla de diables Trempera Nostramo celebrarà el seu vintè aniversari amb sorpreses i fent un repàs d’aquestes dues dècades de l’entitat.

IMG_0867