Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Mírame” ja està a la venda

Ja és una realitat. El disc de Victòria Riba ha sortit i ja està a la venda. “Mírame” és el resultat de més d’un any de feina d’aquesta cantant tianenca. Un treball que ha tret al costat de la discogràfica “Sony Music”. Així ho ha celebrat des de Ràdio Tiana.

 

Victòria Riba a l'estudi de Ràdio Tiana
Victòria Riba a l’estudi de Ràdio Tiana

“Mírame” és un recull de 12 cançons compostes per ella i acompanyades amb el so del piano. Des de la discogràfica el defineixen com un disc molt “sensible”. Ella mateixa ha explicat el per què.

 

El tema més conegut, de moment, és “Mírame”, que ja ha sortit en diversos mitjans de comunicació i que forma part de la banda sonora de programes com “Mujeres, hombres y viceversa”. Tot i això, Victòria Riba ens recomana “Life is made for living”, un dels primers temes que havia compost i que canta en anglès.

 

La cantant ha crescut envoltada de música i toca el piano des dels 9 anys. La va descobrir Alejandro Sanz a través d’uns vídeos casolans que va penjar a Youtube. Aquest artista espanyol ha donat molt suport a Victòria Riba, també mitjançant les seves xarxes socials.

 

A l’estiu, concert a Tiana

Ara la tianenca ja està en marxa. Ha arribat a Ràdio Tiana després de passar uns dies a Madrid, on ha visitat diverses ràdios i, fins i tot, ha actuat al programa de Telecinco “Sálvame”.

 

Victòria Riba
Victòria Riba

Aquests dies continuarà fent entrevistes per Barcelona i Madrid i tornarà a participar a “Mujeres, hombres y viceversa”. Això sí, a l’estiu cantarà al seu poble. Està previst que durant el mes de juliol actuï a les “Nits del jardí”.