Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Momi Maiga captiva el públic a Can Riera

“Soul Strings” o cordes de l’ànima descriu perfectament l’actuació d’ahir a Can Riera. El trio musical format per Momi Maiga, amb la kora i la veu, Narek Mnatsakanyan al teclat i Núria Domènech a la percussió va aportar un estil diferent al Cicle d’Acords del febrer.

Amb ritme, i sobretot molta passió, el trio va presentar en un format íntim vàries peces amb la kora com a protagonista. Aquest instrument, tal com explicaven els músics durant l’actuació, és una barreja entre arpa i llaüt, amb vint-i-dues cordes. El propi Momi el va aprendre a tocar per tradició familiar, i és que el tocaven un grup de “trobadors” de l’Àfrica occidental que transmetien valors, llegendes i pau.

Aquest caràcter místic també va arribar a Tiana quan Momi cantava sobre temes com l’amor, les paraules o la mort. Això es va traduir amb la bona rebuda del públic -molt nombrós- quan tothom es va aixecar per cantar la darrera cançó.

El ritme de la kora encara pot ser més animat, i així ho demostraran els músics en un nou projecte en què comptaran amb més instruments:

 

Aquesta agrupació es podrà veure en un concert a Razzmatazz el 28 de juny, mentre que el proper concert de d’Acords serà el 8 de març de la mà de Ual·la. Una notícia elaborada per Helena Oset.