Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Montgat sensibilitza sobre la cura de mascotes a través d’un concurs a Instagram

L’Ajuntament de Montgat ha engegat una original campanya per conscienciar vers la cura i la tinença responsable dels animals de companyia. Es tracta del concurs d’Instagram “La meva mascota i jo”. Durant el que queda de febrer i fins el 20 de març s’hi pot participar penjant com a màxim 3 fotografies, que caldrà etiquetar amb el hasthag #lamevamascotaijo #mascotesmontgat. Cal acompanyar-les d’un títol o frase sensibilitzadora envers la tinença responsable d’animals de companyia.

Totes les imatges presentades al concurs han de ser fetes amb dispositius mòbils  i els participants han de ser seguidors del perfil ajuntament_montgat. Les fotos dels participants amb les seves mascotes es penjaran directament a Instragram a través d’aquesta xarxa social indicant l’etiqueta #lamevamascotaijo #mascotesmontgat

A més de l’etiqueta de la fotografia i el títol o frase sensibilitzadora, s’haurà d’especificar l’indret des d’on s’ha fet la imatge. Només entraran a concurs les tres primeres fotografies de cada perfil personal.

Tres premis diferents

Hi haurà tres premis únics: un joc d’accessoris i joguines per a gossos, un joc d’accessoris i joguines per a gats, i un altre joc per a d’altres mascotes. Els guanyadors o guanyadores es donaran a conèixer durant el matí del 26 de maig, a la Fira Animalista que se celebrarà al Passeig Marítim de Montgat, a tocar del túnel, on també es lliuraran els premis.

Les imatges guanyadores i les finalistes es publicaran a la revista municipal del mes de maig. Podeu consultar les bases del concurs al web de l’Ajuntament de Montgat.