Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Montgat s’uneix a l’aplicació de l’AMB Aparcament Metropolità

L’Àrea Metropolitana de Barcelona va posar en marxa el març del 2019 l’aplicació AMB Aparcament Metropolità. L’app va néixer amb l’objectiu d’unificar el model d’aparcament regulat de la metròpolis, que fins aleshores gestionava individualment cada municipi, mitjançant una eina que permet consultar i abonar les taxes de les zones blaves i verdes a través del telèfon mòbil.

Fins ara, l’aplicació estava activa a vuit municipis metropolitans: Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet i Barcelona. Ara, des d’aquest dilluns 20 de juliol, el servei també està disponible a Montgat.

Des de l’AMB expliquen que l’aplicació presenta diversos avantatges. Un, estalvi de temps, ja que no cal anar fins a un parquímetre per fer el procés de pagament. Dos, estalvi econòmic, perquè l’app indica l’import en temps real i es paga l’estona que el cotxe estigui aparcat, sense cap prepagament. Tres, una opció més segura, ja que permet el pagament sense contacte.

Per últim, la plataforma també permet implementar amb més facilitat els descomptes a les tarifes per als vehicles ambientalment més sostenibles. En total, Montgat compta amb 1.929 places que estan incloses a l’aplicació.