Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Música del Renaixement per celebrar el primer cap de setmana del Tiana Antica

Aquest cap de setmana arrenca el Tiana Antica. Després de dos anys marcats per la pandèmia, aquest dissabte, per fi, tindrà lloc la inauguració del festival, que enguany reprèn el format habitual: dos caps de setmana i quatre concerts. Així doncs, aquest dissabte 28 i diumenge 29 configuren els dos primers dies del Tiana Antica, en aquest cas, ambdós dedicats a la música del Renaixement. Així ho explica en Llorenç Blasi, de Visigòdia:

 

El concert inaugural de dissabte començarà a les sis de la tarda i tindrà lloc a la Pedrera de Can Reon, un nou espai de Tiana que es va inaugurar el passat 13 de maig. Allà, el grup de ministrers “Vents d’Helvetia” interpretaran cançons i danses renaixentistes de caràcter popular, explica Llorenç Blasi:

 

Pel que fa al concert de diumenge, tindrà lloc a Can Riera a les set de la tarda. Amb una barreja de poesia i música, el duet “Alla Viola” ens introduirà al món de la frottola, una modalitat de cançó italiana del Cinquecento, tal com explica Llorenç Blasi:

 

Les entrades per ambdós concerts i per tots els actes del festival ja estan a la venda. A més, es pot consultar el programa complet del Tiana Antica a la pàgina web de Visigòdia.