Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Neix TatLab a Tiana

Ha nascut una nou centre a Tiana. Es diu TatLab . Aquest projecte neix amb la intenció de poder donar suport a la criança dels nens de 0 a 6 anys. Es vol que les seves famílies els puguin conèixer i interactuar molt més amb ells. Ens explica la iniciativa la mateixa creadora del centre, Sara Melón.

 

La idea no és un servei de guarderia, encara que ho ofereix en algunes hores, sinó tot al contrari. No es vol que el nen se separi del seu familiar sinó que el seus vincles siguin encara més forts. La Sara es planteja aquest negoci en un moment que sap que “és complicat” però on també té clar que “qui no arrisca no guanya”. De moment té una bona afluència, encara que n’espera més al setembre.

 

Aquest centre arriba a Tiana com a una idea innovadora i amb molta energia. La seva responsable es mostra molt descontenta amb l’educació en general. Considera que aquesta manera ha estat un recurs per poder sortir de la monotonia i d’un sistema educatiu que no s’entén amb la seva manera de veure les coses.

 

TatLab és un dels nous negocis que obre a Tiana. Ho fa al local de l’antiga Carbonera, on sempre hi havia hagut una botiga d’alimentació. Ara la seva funció es totalment educativa.

 

Consulta la noticia de l’obertura del De Tot una mica