Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Neu fosa”, tret de sortida del Taller de Can Boter, aquest divendres

Serà aquest divendres 5, a les 20.30h: el Taller de Can Boter comença, de veritat, la seva aventura. A aquella hora, a la carpa de Can Boter s’hi podrà veure la peça teatral “Neu fosa” a càrrec de Miquel Gelabert -en Miquelarro, un dels actors que viu a la mítica masia-, Eva Barceló i Toni-Lluís Reyes, que és també l’autor del text. I després, hi haurà sopar pels assistents allà mateix.

Aquesta és la primera aposta que farà començar el seu periple al Taller de Can Boter, ubicat en aquest mític espai tianenc d’art i cultura. En Lluc Armengol, un dels integrants de la nova entitat cultural i gastronòmica, ens explica per què han triat començar amb “Neu fosa”:

 

I és que darrera el Taller de Can Boter hi ha una associació, que està encara creixent, que ha de ser l’ànima del projecte, explica en Lluc.

“Neu Fosa” es va estrenar l’any passat a l’espai Seca de Barcelona però les actuacions  es van fer només uns dies. Ara les reprenen de nou, amb una gira que té el seu quilòmetre zero a Can Boter, aquest divendres.

Encara queden algunes places per poder veure l’obra i degustar el sopar però no moltes perquè la capacitat màxima del taller és d’una cinquantena de persones:

 

La cosa, però, no acaba aquí: diumenge a migdia també s’hi podrà anar, al Taller de Can Boter:

 

La idea és que també aquests dos dies -5 i 7 de maig- hi hagi gent que es faci sòcia del projecte. Per fer-ho cal adreçar-se al Lluc, la Núria Fàbregas o en Jordi Fatjó, fundadors de l’entitat, que estaran tant divendres com diumenge atenent el públic a Can Boter.

“Neu Fosa” explica la història d’una parella que ha quedat incomunicada en una caseta mallorquina de la serra de Tramuntana, a causa d’una gran nevada. Els acompanya una xemeneia i el so de la ràdio. I dues ombres: una que els ha acompanyat i perseguit durant anys. L’altra agafarà forma d’estrany en un moment de la nit: un jove periodista i escriptor que ha quedat aturat enmig de la neu. Silencis, ombres, records, mentides, veritats, confessions, aïllaments, unions… però finalment, neu fosa.