Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Nevada “anecdòtica” a Tiana

Un dels temes d’aquest dimecres, a Catalunya, ha estat la nevada. A alguns punts del territori la neu ha quallat, ha deixat paisatges blancs i ha provocat problemes a les carreteres.

Dues nenes fan un ninot de neu al Parc de Vallparadís de Terrassa
Dues nenes fan un ninot de neu al Parc de Vallparadís de Terrassa

A Tiana també s’ha deixat veure però de forma “anecdòtica” i “testimonial”, tal i com assegura el meteoròleg tianenc Abel Queralt. Ha estat cap a les vuit del matí quan s’ha vist caure flocs de neu al poble, sense que s’arribessin a acumular. Les cotes més altes de la muntanya són les que haurien quedat més “enfarinades”. Així ho ha explicat Abel Queralt a Ràdio Tiana.

 

La policia local no ha hagut de fer cap sortida. Els agents només han rebut trucades de tianencs que volien conèixer l’estat de les carreteres. Aquest ha estat el problema d’alguns veïns que treballen a les comarques del Vallès o el Baix Llobregat. Així ho ha explicat el meteoròleg tianenc.

 

Els propers dies no s’espera que hi hagi més nevades. El protagonista serà el fred, que acompanyat del vent ens farà reviure la sensació d’hivern. Aquesta és la predicció d’Abel Queralt per Ràdio Tiana.

 

A l’extrem sud del Vallès, on fa frontera amb les comarques del Barcelonès i el Maresme, la neu ha enfarinat les cotes més altes de la Serra de Marina. Les urbanitzacions de la Conreria han aparegut nevades al matí, tot i que no ha estat necessari tallar cap carretera i el trànsit és fluid a la B-500. Durant les primeres hores del matí la intensitat de la nevada ha anat a menys. Un dels punts que també preocupava era l’accés a l’hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, a la muntanya de Can Ruti. La neu també s’hi ha deixat veure, però no ha ocasionat problemes tampoc en aquest punt.