Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ni Susana Díaz ni Patxi López obtenen cap vot del PSC a Tiana

Victòria rotunda del candidat Pedro Sánchez a Tiana: a les elecccions primàries a la secretaria general del PSOE, els 31 vots emesos al poble han estat per aquest candidat. Ni Susana Díaz ni Patxi López han obtingut un sol vot a Tiana, on ha votat el 78% de la militància del PSC local (que, en total té 40 persones afiliades).

La vostòria absoluta de Sánchez a Tiana és un resultat que no ha sorprès “gens” el primer secretari de l’executiva local del partit, Albert Sales:

 

Sales està convençut que uns resultats tan d’acord amb el pensament majoritari del poble poden reactivar el vot socialista a Tiana:

 

El cap de l’executiva local ha volgut agrair l’alta participació de vot que hi ha hagut a Tiana. Creu que ara queda molt feina a fer, tant dins del poble, com a Catalunya com a l’Estat espanyol:

 

El Maresme també ha estat un passeig triomfal per Pedro Sánchez: aquest diumenge han votat pel madrileny 373 militants de la comarca, mentre que 48 ho han fet per Susana Díaz i 43 per Patxi López.

El comentat comentari d’Almeida al ple

D’altra banda, el primer secretari local també ha opinat sobre la comentada intervenció de l’exregidor socialista Ferran Almeida al final del darrer ple municipal. Sales li ha tret importància, i ha dit això:

 

Ferran Almeida ha estat un dels històrics del PSC de Tiana que aquest diumenge ha passat pel Casal, a dipositar el seu vot a l’urna que la secció local del partit ha disposat perquè hi voti la militància. També hi han passat l’alcaldessa, Ester Pujol i l’exalcalde Ferran Vallespinós.