Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Des d’aquest dilluns, els abonaments i entrades per la piscina es poden comprar també per internet

Amb l’inici de juny a tocar també arriba la nova temporada de la piscina municipal. La temporada passada van ser més de 600 famílies les que s’hi van remullar, i per aquesta s’han fet diverses millores per a donar més facilitats als usuaris. La prncipal novetat és que els abonaments i les entrades es poden adquirir, des d’aquest dilluns, també per internet.

Totes dues formes d’accedir a la piscina municipal tindran preus que corresponen al nou sistema tarifari aprovat al ple d’abril, que, pel que fa als aboaments, pretén adaptar-se a les necessitats de cada persona i/o grup familiar. Aquelles persones empadronades a Tiana interessades en abonar-se o comprar una entrada per internet han de fer el següent; Núria Blasco, regidora d’Esports.

 

El pagament, doncs, es pot fer directament a l’Ajuntament, com sempre s’ha fet, o bé a través d’internet. Aquesta millora, pensada per a oferir més comoditat, també permetrà tenir un control exacte de quantes persones entren cada dia a la piscina sense abonament , és a dir, que hi accedeixen de forma puntual.

 

Amb el mateix aforament de cada any, la inauguració de la piscina municipal es farà el dia 11 de juny, durant la Festa Major petita, dia en que es realitzarà una jornada de portes obertes. La setmana següent romandrà tancada, i es reobrirà ja per tota la tmporada diumenge següent, dia 18. La temporada es tancarà per la Festa Major de setembre.