Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Oberta la setena edició del Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina

La setena edició del Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina ja està en funcionament. Fins al 24 de maig, qualsevol persona que s’acosti fins aquest paratge natural i l’immortalitzi amb la seva càmera podrà participar-hi.

Amb un màxim de quatre fotografies inèdites per persona, els participants hauran d’enviar-les a l’adreça de correu p.smarina.cd@diba.cat incloent un arxiu en format Word indicant el títol, lloc de presa de la imatge, categoria a què opta, nom i cognoms de l’autor/a, municipi de residència, telèfon de contacte, adreça de correu i, en cas que en tingui, número d’associat a la Federació Catalana de Fotografia.

En total, el concurs contempla tres categories: flora i/o fauna, patrimoni i paisatge. Els premis per cada una d’elles serà de 25 euros per la tercera posició, 75 euros per la segona i 100 euros pel guanyador. Consulta totes les bases en aquest enllaç.

El veredicte del jurat es farà el dia 6 de juny i el lliurament de premis tindrà lloc el 19 de juny a les set de la tarda a la sala polivalent de la Biblioteca Elisenda de Montcada de Montcada i Reixac. Les imatges premiades i una selecció de les més destacades formaran part d’una exposició que es podrà visitar a la mateixa biblioteca.