Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Olga Rué diu que per a ERC “l’independentisme ha estat una pantomima”

La cap de llista de CiU per a Tiana, Olga Rué, s’ha mostrar “decepcionada” pel pacte entre Esquerra i el PSC per formar el nou govern municipal, que s’ha anunciat oficialment aquest matí.

 

El pacte de govern entre el PSC i Esquerra no s’ha traduit en una signatura del document de l’ANC per part dels socialistes. Per això, Convergència i Unió està convençuda que l’acord entre tots dos partits estava fet des del “minut zero posterior al 24 de maig, per no dir des d’abans”. CiU creu que ha estat “una estafa” per als votants d’Esquerra. Joan Cañada, número dos de la llista:

 

Olga Rué creu també que l’aposta per la continuïtat que Esquerra ha argumentat per  pactar amb el PSC, és una notícia “preocupant”:

 

Convergència ha explicat que farà “una oposició començant de zero”, constructiva i que “seguirem molt el dia  a dia del que faci aquest govern”. Els convergents afirmen estar “oberts a qualsevol oferiment de treballar pel poble”. Personalment, Olga Rué diu que vol “pensar que podrem arribar a acords amplis amb l’equip de govern”.