Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Olga Rué: “A mi m’agrada, el tipus d’oposició que hi ha ara a l’Ajuntament”

La cap de l’oposició a Tiana, Olga Rué, fa també balanç d’aquest any de mandat municipal, amb una entrevista a La Local-Ràdio Tiana. Li ha passat aquest temps “con un llamp”, assegura Rué.

Ja fa un any i uns dies que, finalment, el pacte PSC-ERC la va deixar a ella i als seus dos regidors a l’oposició, on ja hi havia estat el mandat anterior però no com a portaveu de Convergència, sinó com a integrant d’aquest grup municipal. I tot i l’any que ha transcorregut té encara molt present, assegura, que ERC va “faltar al seu compromís de lleialtat” fent un pacte de govern amb una força política no independentista:

 

En aquest sentit, Rué es mostra dura amb el funcionament de l’Àrea de Transició Nacional que, assegura, “m’ha decepcionat”. Segons creu, l’Àrea “no té contingut” i acusa fortament “la falta de lideratge” de Ricard Fabra:

 

Hi ha dos aspectes que segueixen preocupant Olga Rué i el seu gruip municipal: d’una banda, la manca de seguretat que, asseguren, hi ha als accessos dels carrers que desemboquen al tram nou del doble revolt. D’una altra banda, a la portaveu convergent li preocupa la situació d’aturada, a Tiana, del comerç local:

 

Pel que fa a la relació amb l’alcaldessa, Olga Rué torna a dir en aquesta entrevista que “manca diàleg i comunicació”. En manca, diu, amb aquesta figura en particular perquè sí que deixa clar que la seva interlocució amb la resta de l’equip de govern és “fluïda”. Com ho és també, assegura, la relació del seu grup municipal especialment amb el de Junts per Tiana, de qui, afirma, “enfoquem i solucionem els problemes d’una forma bastant igual”. Al fil d’això, Olga Rué és contundent: “a mi m’agrada, el tipus d’oposició que hi ha ara a l’Ajuntament de Tiana”.

Escoltin l’entrevista sencera clicant en aquesta mateixa notícia de www.lalocal.tianat.cat