Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Paisatges i natura per la vall de Montalegre

Les excursions per la Serralada de la Marina són força freqüents. Sense una freqüència concreta, la regidoria de Medi Ambient juntament amb el parc de la Serralada de la Marina preparen excursions guiades per conèixer la flora, la fauna i el paisatge de les muntanyes que envolten Tiana. Aquest diumenge al matí se n’ha fet una per conèixer millor la vall de Montalegre i per veure la Cartoixa des de dalt. L’itinerari té uns 7 quilometres i amb les parades per a les explicacions d’en Fernando, el guia, dura unes 3 hores.

 

El tipus de gent que ve a aquestes excurisons és molt variada. Des de familes amb fills que venen a passar el matí fins a persones que les esperen perquè el format els agrada. L’Helena és un cas molt clar:

 

Però la història més sorprenent del dia ha estat la d’en Rafa, que aprofita excursions com aquesta per entrenar-se per un viatge a Uganda, on vol veure els goril·les de la boira.

 

L’excursió ha transcorregut sense cap problema. Ja fa anys que es programa i sempre ha funcionat bé. A més, aquest diumenge al matí el sol i la bona temperatura han acompanyat.