Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Paraules secretes, el repte literari de Can Baratau

Des del gener del 2017, la pàgina web de la biblioteca Can Baratau té una secció que es diu “Repte literari”. Cada mes, es convida als lectors a explorar diferents temàtiques literàries i es recomanen llibres que tinguin a veure amb el tema escollit. Ho explica la Núria Fàbregas, directora de Can Baratau:

 

La temàtica d’aquest mes de març, els diaris personals, són un gènere literari molt present a la literatura del segle XX. A través d’aquests diaris podem accedir als pensaments d’autors rellevants i els seus sentiments. A més a més, a través del seu testimoni personal ens apropen a la realitat que van viure. La Núria enumera uns quants diaris, cartes o memòries que entren dins d’aquest gènere i que la biblioteca recomana:

 

El tema del passat gener va ser cinema i literatura, és a dir, llibres que s’han portat a la gran pantalla; mentre que el tema del febrer van ser els relats de viatges i aventures. Igual que les històries d’aquest últim gènere, els lectors, gràcies al “Repte literari”, exploren i descobreixen nous gèneres, noves lectures i, sobretot, noves aventures. La Núria Fàbregas assegura que aquesta secció és una mina, perquè els temes no s’acaben mai:

 

Aviat es coneixerà el “Repte literari” del mes d’abril. Fins aleshores, a les prestatgeries de la biblioteca us esperen el Diari de l’Ana Frank, les Memòries de la Lola Anglada o les Cartes d’Amor de Pere Calders.