Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El patinatge Tiana, a tocar de participar al campionat d’Espanya

Creuen els dits des de fa quasi 24 hores perquè sigui que sí. Que sí que es classifiquen pel campionat d’Espanya. I és que la 8a posició que va fer, aquest diumenge al campionat de Catalunya, el Club Patinatge Tiana les deixa a tocar de participar en una competició a la qual mai havien arribat. Han participat dins la categoria juvenil, en la modalitat de Xou.

Durant les properes hores se sabrà si aquesta 8a posició els permet entrar al campionat estatal. Era l’objectiu per aquest curs i l’han assolit. La Núria Roger, una de les dues entrenadores del club, ens explica perquè encara no es pot saber si el club tianenc està classificat:

 

La Núria i en Jordi Ruiz, l’altre entrenador del club tianenc, asseguren que ja van veure, des de començament d’aquesta temporada i a mida que anaven treballant molt i molt, el potencial de l’actual equip juvenil de Xou de Tiana. El que tenen clar és que de por, no en tenen gens ni mica:

 

Tant la Núria Roger com en Jordi Ruiz han estat patinadors que havien arribat fins al campionat del món. Ara, tot plegat se sent de forma diferent des de l’altra banda, explica la Núria:

 

Si finalment hi acaben participant, el campionat d’Espanya se celebrarà el 23 i 24 de març a Alcoi. Serà el més amunt que ha arribat el petit però treballador club tianenc.