Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Pep Clarós: “No tinc ganes de tornar a la lliga de Canadà amb aquests dirigents”

Pep Clarós torna a ser un entrenador disponible per anar a qualsevol part de món a entrenar, encara que ell reconeix que ho farà “pensant en el bé de la família”. Després de la mala experiència professional que ha passat a Canadà, ara afronta nous reptes.

 

Fa uns mesos La Local parlava amb ell com a entrenador del Halifax Rainmen i nou seleccionador egipci. Les coses li anaven bé. Va anar primer  de tot el campionat canadenc i va arribar a la final amb els de Halifax. A partir d’aquí les coses van anar canviant. La final es va allargar massa i va haver de renunciar a dirigir a la selecció africana  a l’Afrobasket. Ho explica el mateix Pep Clarós

 

En arribar al setè partit de la final es va produir un enfrontament en l’entrenament del matí que va fer que l’equip decidís marxar. Una batalla campal en un entrenament i la no presentació a la final van fer que l’equip perdés el partit i la final, i que Clarós fos sancionat. No podrà entrenar de per vida a la lliga de Canadà. Una lliga a la qual reconeix que no hi voldria tornar mentre hi hagi els mateixos propietaris que fins ara.

 

El tècnic tianenc va aconseguir rescindir el seu contracte amb el club canadenc que li va donar la carta de llibertat. Ara un cop ha estat lliure ha recorregut a la FIBA per intentar solucionar la seva situació. Aquesta li ha donat la raó i no ha reconegut la sanció, ni a ell ni als jugadors, que ja estan acomodats en altres equips. A més, van recórrer a la Justícia ordinària. Però quan semblava que els anaven a donar la raó, el propietari del Halifax Rainmen s’ha declarat en Fallida econòmica. Pep Clarós

 

Això vol dir que encara els deuen diners i que possiblement només podran arribar a cobrar un 30% del que els van deixar a deure.
Sense feina i buscant nous reptes

Aquesta situació ha fet que Clarós estigui sense feina i a l’espera d’ofertes. Reconeix que n’ha rebut alguna “desorbitada” com pot ser la del Club 1º d’Agosto d’Angola, que és un dels grans clubs de l’Africà que té 7 campionats de clubs africans, el que és l’Eurolliga a aquest continent. Però, diu que ha decidit desestimar-la perquè no coneix la ciutat i per la família. Encara que la provisionalitat és el que marca la vida de l’entrenador, segons ell mateix reconeix, sempre busca que els seus estiguin a gust.

 

Ara, després de tots aquests problemes està descansant i gaudint d’unes vacances que no s’esperava, ja que pensava que ara estaria preparant l’Afrobasket. Més enllà de tot això, Clarós té clar que “no té pressa” per decidir el seu futur més immediat.