Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Pi McCarthy tanca la temporada del D’acords amb la presentació de “Molecular”

Pi McCarthy tancarà la temporada del D’acords aquest dissabte 18 de maig a les vuit del vespre a la Sala Albéniz. La cantant, compositora i actriu presentarà per primera vegada en directe el seu darrer treball, “Molecular”. “La presentació serà aquí i em fa molta il·lusió perquè a dia d’avui és la meva casa, Tiana”, explica. A La Local hem parlat amb ella per conèixer més sobre el concert, el disc, el seu procés creatiu i la seva relació amb la música.

“Molecular” va començar a gestar-se durant la pandèmia, és per això que el fil conductor d’aquest treball és la reivindicació del ball com a pulsió orgànica i el moviment. “La idea era aquesta, que les cançons sempre tingueren com la sensació de moure encara que siga una mica el peu, però que hi haguera moviment. També va ser una necessitat perquè portàvem molt de temps cadascun amagades a les nostres cases i hi havia una necessitat de moviment”, detalla.

La seva formació com a actriu es nota en la importància que li dona a la part interpretativa i la presència escènica. “Si ens quedem amb les paraules d’una manera tècnica, i no donem la part emocional per travessar al que t’escolta, es queda tot a la meitat del camí”, assegura.